"Tylsyydeksi kutsutaan olotilaa, jossa henkilöllä, ihmisellä tai eläimellä ei ole joko mitään mielekästä tekemistä tarmonpuuskan aikana tai sitten hänellä ei ole ollenkaan tekemistä. Tylsyyden tunteen tullessa henkilö saattaa tuntea, että hänellä ei ole motivaatioa mihinkään joko rajallisten resurssien (kuten aika) vuoksi tai sitten hänellä ei ole aloitekykyä/motivaatioa ryhtyä toimenpiteisiin tunnetilansa korjaamiseksi, jolloin tylsyyden tunne syvenee" -wikipedia

Että näin täällä tänään. Kiitos siitä ehkä sekaisin menneelle unirytmille ja kiitos siitä taas kuuluu eräälle miespuoleiselle joka piti minut hereillä yön ja antoi nukkua päivän. Järkytys oli kun sitten tänään heräsin kello 16. Päivä mennyt sisällä makoillessa, nyt sitten täytyy yrittää pitää itsensä hereillä yö että saisin normaalin unirytmin takaisin kun koulukin alkaa kohta puoliin :)

Asiaa ei auta tämä hötky, neiti on ehkä hieman ihastunut tähän viikonlopun Herra X:ään. Ei tähän kirjoittamiseenkaan voi keskittyä.

Voi voi, stressaa kaikki asiat, pitäisi muuttaa keskustaan mutta rahatilanne on hieman heikko, ja tuet ei oikein riitä kun vuokrat on niin korkealla. Muutenkin pitäisi ostaa kaikkea, mutta milla? kun en ole syntynyt kultalusikka persiissä, joten vanhemmilta ei rahaa heru mihinkään. Opiskelu tilanne on todella epävarma, ihmissuhteet ei ole sujuneet pitkään aikaan ja sitä rataa.

-Angst-