on se jännää miten pienen hetken suomessa on valoisaa aikaa, yöt vaan pitenee koko ajan, edessämme on synkkä masentava syksy ja pitkä kylmä talvi. HYI HELVETTI! Miks en ole syntynyt jonnekin jossa on aina lämmin? toisaalta tänä kesänä on ollut v-mäisiä öitä kun yläkerrassa(makuuhuoneessani) ei ole ilmastointia, mutta mielummin näin kun että olisi toosi kylmä. TIEDÄN! olen hyvä valittamaan.

Tarviin miehen joka piristää minua. Mutta mistä minä semmosen?

1. no BAARISTA

Yleensä siellä törmää säälittäviin miehiin jotka haluavat mukaansa kenet vain saavat, eli siis miehiä jotka ovat vain seksin perässä. Toisinaan se on ihan kiva, kun itsekin sillä päällä on, mutta alkaa noihin jo kyllästyä. Nooh, toisinaan he ovat näitä joille juoma maistuu ja tulee maistumaan vaikka naisen saisivatkin, joku ehkä jaksaa katsoa jatkuvaa juomista, mutta se en ole minä. Lisäksi näissä kuppiloissa riittää varattuja miehiä, tai niitä joilla on suuria ongelmia.

2. NETISTÄ tietenkin

Netissä olen pariin mieheen tutustunut, erään kanssa seurustelin pari kuukautta, mutta mies oli liikaa kiinni tietokoneessa, ja lopulta petti jonkun toisen netistä löytämän muijan kanssa. Eli nämä ovat sitten niitä nörttejä joille kone on elämä, säälittäviä pelkän seksinperässä juoksijoita (joista onneksi yleensä huomaa nopeasti mitä ovat vailla). Sitten kun jonkun, hyvännäköisen ja mukavan oloisen ihmisen löytää,,,, hän on jostain +200 km päästä. Kaukosuhteille pitkä - - - - - -. Treffipalstoilla kuvissa miehet näyttävät ihan 'kivoilta' mutta livenä ovat olleet, jotain,,, mitä ei voi sanoin kuvailla.  Jotkut jopa olleet todella ahdistavia, joista ei ole meinannut päästä eroon millään. Yleensä miehet jotka netissä haluaa heti ensimmäisen juttelu kerran jälkeen tavata, ei ole niitä "kunnollisia".  Siihen olen  päätynyt, että jos joskus netistä miehen etsin niin tutustun häneen kaikin mahdollisin tavoin ( puh, msn, cami, skype jne) ennenkuin suostun livenä tapaamaan.

Kun tässä alkaa miettiä että mitäs vaihtoehtoja tähän sitten jää... KIRJASTO! -täynnä lukutoukkia ja vässyköitä, ei niitä oikeita tosimiehiä. TYÖPAIKAT! - työpaikka romansseista ei yleensä seuraa mitään hyvää, varsinkaan jos kyseessä on henkilö jota näkee töissä jatkuvasti. KOULU! - sieltä kun "miehen" löytää niin opiskelut alkaa mennä päin v:tä.

Pohdinnan lopputulos on: älä istu kotona, vaan käy ulkona normaali paikoissa, kaupoissa, juhlissa (ei baareissa!), rannoilla, urheile,,, ehkä sen vielä jostain löydän. Ja kavereiden kaverit ovat usein niitä helmiä! ;)